Orpheus Hotel

Общи условия

Правилник за вътрешния ред в СПА хотел „Орфей”, гр.Девин

Уважаеми гости, нашето желание е да получите най-доброто преживяване, както от град Девин, така и от нашите услуги. За да постигнем това ние сме разработили следните политики и препоръки, с които учтиво Ви молим да се съобразите по време на престоя си при нас.

 

 1. Резервация се потвърждава след получаване на поне 50% депозит или даване на номер на закупен ваучер.
 2. Регистрацията на гостите се извършва само след предоставяне на документ за самоличност.
 3. Настаняването в хотела се извършва след 14:00 часа.
 4. При регистрация, гостите трябва да заплатят цялата сума за своя престой или да предоставят закупен ваучер. Плащането може да бъде извършено в брой или чрез дебитни и кредитни карти на място. Ние приемаме само плащания в български лева (BGN).
 5. Стаята се освобождава до 12:00 часа в деня на отпътуването, след този час се заплаща престой в размер от 10.00 лв. на час.
 6. Анулацията на резервация е безплатна до 3 дни (72 часа) от деня на настаняването. При по-късна анулация или непристигане в хотела са удържа стойността на първата нощувка.
 7. При напускане на хотела гостите са длъжни да затварят външните прозорци и врати на стаите.
 8. При напускане на хотела гостите са длъжни лично да оставят ключовете на Рецепцията и да изчакат да се направи проверка на стаята.
 9. Не се допуска нощуване в хотела на лица, които не са регистрирани. Не се допуска пребиваване на лица в стая, в която не са регистрирани.
 10. Приятели и гости могат да се посрещат във фоайето и ресторанта на хотела.
 11. Допуска се пребиваването на домашни любимци, от дребни породи, на територията на хотела, като собственикът носи отговорност за щети и шум.
 12. Съхранявайте ценности и пари в сейфа на хотелската стая или на рецепция, в противен случай хотела не носи отговорност за тях. Сейфът е безплатен.
 13. Гостите нямат право да внасят и използват електронагревателни (отоплителни) уреди и съоръжения по време на престоя си в хотела.
 14. Гостите на хотела по време на престоя си нямат право да внасят и използват хранителни продукти в стаите, освен с предварителен регламент.
 15. Не е разрешено консумацията на храна и алкохол в непосредствена близост до басейна.
 16. Важно е да знаете, че консумацията на храни и напитки в ресторантите и заведенията е разрешена, само ако са закупени на място. Не е разрешено внасянето и изнасянето на храни и напитки.
 17. Не е разрешено скачането или къпането с дрехи в басейна.
 18. Не е разрешено пушенето в общите части на хотела и хотелските стаи!
 19. Гостите на хотела трябва да пазят тишина през нощните часове (от 22:00 до 08:00 часа) и следобедните часове (от 14:00 до16:00 часа).
 20. В сградата на хотела е забранено внасянето и складирането на леснозапалими, взривни и обемисти предмети.
 21. Не е разрешено разместването на мебели и имущество в стаите и помещенията на хотела.
 22. Забранява се изнасянето на всякакъв вид имущество (хавлии, кърпи, инвентар, посуда и др.) по време на престоя на гостите в хотела.
 23. Гостите на хотела носят материална (финансова) отговорност за повреденото и изгубено имущество на хотела.

При констатирани нарушения на вътрешния ред в хотела, нарушаване на законите и правовия ред в страната, накърняване доброто име и престижа на хотела, собственикът или управителят има право да прекрати договора и престоя на гостите в хотела.

Посетете СБР Орфей

СПА хотел „Орфей”